Onze offline winkels

U kan bij ons ook terecht in onze 3 offline winkels:
 #GinoBikes

 #GinoBoutique

 #GinoCarts

Gino Carts & Bikes is niet zomaar een fietswinkel, maar een fietsboetiek. Wij zijn uw specialist in Oostende, en omstreken, inzake de betere fiets, lifestyle (fiets)accessoires en aangepaste (fiets)kledij. Persoonlijk advies, gebaseerd op eigen ervaringen als fietser en technieker, krijgt u er gratis bij. Ook in onze werkplaats zal u deze kwaliteit ervaren.
 
Onze lifestyle boetiek is gelegen in het centrum van Oostende en biedt een nog breder gamma van lifestyle (fiets)producten dan in onze fietsenwinkel. Dé nieuwe hotspot in Oostende / Vlaanderen / België voor wie op zoek is naar een origineel (fiets)kadootje of dat kwaliteitsvolle fietsaccessoire dat je kent vanop Pinterest maar nergens vindt.
 
Al meer dan 60 jaar dé verhuring van gocarts en fietsen in Oostende. Naast de klassieke kustrijwielen of billekarren verhuren we ook de betere stadsfiets, bakfiets, tandem en elektrische fiets. Ook voor uw evenement of familieuitstap kan u bij ons terecht. Hiervoor hebben we verschillende eigen formules of in samenwerking met oa. enkele gidsenverenigingen.
 
 
 
 
 
Frère Orbanstraat 46, 8400 Oostende
 
James Ensorgaanderij 20-22, 8400 Oostende
 
Kemmelbergstraat 46, 8400 Oostende
 
 
 
 
 
Bezoek webpagina
 
Bezoek webpagina
 
Bezoek webpagina